OCT Nordics 2016: Lokalisering som en del af multinational lægemiddeludvikling

OCT Nordics 1

Dette års Clinical Trials Nordics løb af stablen i København den 14. og 15. september og havde i år deltagelse af tre Lionbridge-medarbejdere. Konferencen tog udgangspunkt i outsourcing inden for kliniske studier og havde fokus på operational excellence samt større gennemsigtighed mellem sponsorvirksomhederne og deres mange forskellige leverandører.

Der var tilrettelagt et dynamisk program for de to dage, som bød på en række interessante oplæg fra både store og mindre virksomheder i branchen. Oplæggene omhandlede bl.a. patientrekruttering, medicinsk udstyr og information om den nye EU-forordning.

Lionbridge-oplæg om lokaliseringOCT Nordics 2

Klokken 11.30 gik Lionbridges Global Program Director of Life Sciences, Pia Søegaard Andersen, på scenen for at tale om lokalisering som en integreret del af den globale kliniske udviklingsproces. Pia fortalte bl.a. om, hvordan vores Life Science-kunder kan få udbytte af et partnerskab med Lionbridge, og hvordan Life Science-virksomheden kan drage fordel af et tæt samarbejde med oversættelsespartneren allerede på et tidligt tidspunkt i lægemiddeludviklingen.

Tak for denne gang og på gensyn

Det var en stor fornøjelse at møde så mange nye såvel som kendte ansigter. Tak til jer alle sammen for en spændende og lærerig konference!

 

 

 

 

 

Leave a Reply