6 gode grunde til at få oversat din hjemmeside

6 gode grunde til at få oversat din hjemmeside

Du har sikkert allerede hørt det en million gange, men derfor er det ikke mindre vigtigt; vi lever i en digital verden. Flere undersøgelser viser, at en virksomheds hjemmeside ofte er det vigtigste værktøj, når det handler om at øge salget i nye kundekredse og vinde indpas på nye markeder. Her får du 6 gode grunde til, at du bør få oversat din hjemmeside – og der er sikkert mange flere.

 1. Få nye kunder og en større markedsandel

  Faktum er, at størstedelen af os foretrækker hjemmesider, som er tilgængelige på vores eget sprog. Det betyder, at du med en oversat hjemmeside har mulighed for at appellere til nye kunder og markeder.

 2. Søgemaskineoptimering

  Ved at få din hjemmeside oversat til flere sprog styrker du din globale tilstedeværelse og giver flere potentielle købere mulighed for at finde dig. Med andre ord betyder en flersproget hjemmeside og en flersproget søgemaskineoptimering, at din hjemmeside bliver langt mere synlig for en meget større målgruppe.

 3. Få viden om dine kunder

  Ved at bruge Google Analytics på din hjemmeside kan du få mere at vide om besøgende på din side, herunder deres geografiske placering, sprogpræferencer og forskellige adfærdsdemografiske data. Det giver dig et godt billede af, hvem dine kunder er.

 4. Onlineplatforme og sociale medier

  Onlineplatforme er efterhånden blevet den primære metode til at søge efter og udforske forskellige produkter og tjenester, og flere undersøgelser viser, at nutidens forbrugere ønsker at følge deres favoritbrands tæt og kommunikere med dem på en ny måde. Det er derfor vigtigt, at dit brand har en lokal tilstedeværelse på de sociale medier, da det giver potentielle kunder mulighed for at forholde sig til dit brand på et lokalt og mere personligt plan.

 5. Konkurrencefordel

  Differentiering er nøgleordet til succes på det globale marked, og en oversat hjemmeside kan være udslagsgivende, hvis valget står mellem dig og dine konkurrenter, og den kan give adgang til markeder, hvor dine konkurrenter endnu ikke opererer. Faktisk viser undersøgelser, at mange forbrugere gerne betaler en lidt højere pris for et produkt, hvis de kan indhente oplysninger om produktet på deres eget sprog.

 6. Branche- eller markedskrav

  Det er i flere brancher et krav, at forskellige typer oplysninger findes på det lokale sprog.

Kort sagt: Hvis din hjemmeside bliver oversat og tilpasset de forskellige markeder og sprog, vil det give resultater på bundlinjen. Nutidens forbrugere er kræsne og bliver ikke fanget af en enkeltsproget global hjemmeside. De foretrækker at søge og få oplysninger på deres eget sprog. Derfor er flersprogede hjemmesider et fænomen, som er kommet for at blive, og hvis du ligesom os kan se alle fordelene, er det kun et spørgsmål om, hvorvidt du skal investere nu eller senere.

Har du flere gode grunde til at få oversat din hjemmeside? Så del dem gerne med os!

Hvis du har spørgsmål til oversættelse af hjemmesider, flersproget SEO eller andet, kan du læse mere på vores hjemmeside: www.lionbridge.com/da-dk/.