Lionbridge deltager i årets eCommerce-event – eTail Nordic 2017

ecommerce

Lionbridge er sponsor for eTail Nordic, som er en af Nordens største konferencer inden for eCommerce. Konferencen samler over 350 af de øverste ledere fra de største onlineforhandlere i hele Skandinavien. For fjerde år i træk er eTail Nordic udsolgt, og forberedelserne til årets event, som finder sted i København den 3. og 4. oktober 2017, er i fuld gang. Henrik Hove-Andersen, Business Development Director hos Lionbridge Danmark, deltager i årets eCommerce-event, og du kan finde ham på stand 8. Vi har spurgt Henrik om hans forventninger til det kommende event, hvilken rolle han har på konferencen, og hvilken retning branchen bevæger sig i.

1: Henrik, du deltager i eTail Nordic – hvad er det primære formål med eventet?

Det er et mødested for eCommerce- og detailhandlere fra hele Skandinavien. Der kommer en masse spændende indlæg om især digitaliseringen af området, og det er en god mulighed for networking blandt ligesindede.

2: Hvad er din (og Lionbridge Danmarks) rolle på eventet?

Lionbridge er med for tredje gang, hvor vi igen i år vil have en stand. Lionbridge er jo dybt involveret i international eCommerce, så det er meget relevant for os at deltage. Vi håber på at møde rigtig mange interessante mennesker og virksomheder. Og hvem ved – måske kan vi oven i købet hjælpe et par stykker af dem med nogle af deres udfordringer.

3: Hvad håber du på at få ud af eventet? Og hvad ser du mest frem til?

Jeg håber, at vi som nævnt kommer i kontakt med en masse interessante mennesker og får lov til at høre om, hvilke udfordringer de går og kæmper med til daglig i deres internationale virksomhed. Og så tror jeg også, at der kommer en masse spændende indlæg med ny viden inden for området. Der kommer en deltager fra IKEA, som skal tale om VR, Boozt.com kommer, Bubbleroom, Varner Group, Ellos, Ecco, DK Company, Coop, eBay – jeg kunne blive ved. Lutter spændende firmaer, der går forrest i udviklingen.

4: Hvorfor tror du, at et event som det her er relevant i dag?

Udviklingen går bare hurtigere og hurtigere. Tænk på, hvor kort tid det er siden, at gratis returret hos webshops, der handlede med tøj eller sko, var en sjældenhed! Nu er det blevet branchestandard takket være foregangsfirmaer som Zalando. Som forbruger tænker jeg selv, at webshops, der f.eks. ikke tilbyder gratis retur, er fra stenalderen! Og man kan kun gætte på, hvad det næste bliver: udbringning med droner eller selvkørende biler? VR, der viser det nye møbel i din egen stue? Det er rigtig spændende, og eTail er et rigtig godt samlingssted, hvor idéerne kan mødes – og måske oven i købet fødes?

5: Hvor ser du eCommerce bevæge sig hen?

Helt klart mod mere og mere digitalisering. Konkurrencen er benhård, og derfor er butikkerne nødt til at gøre det nemt for sig selv. Og digitalisering er også den eneste måde, hvor du kan personificere kundeoplevelsen – og det kræver vi kunder jo i højere og højere grad.

etail nordic 2017

 

Her fik du et indblik i Lionbridges rolle og forventninger til et af Nordens største konferencer inden for eCommerce. Læs mere om eTail Nordic, og få hele programmet for de forskellige oplæg og aktiviteter her: https://etailnordic.wbresearch.com/