Find Lionbridge på eTail Nordic 2017

etail nordic

Lionbridge er sponsor for eTail Nordic 2017-konferencen – et af Nordens største events inden for eCommerce – og udstiller på stand 8. For tredje år i træk deltager Lionbridge på konferencen, som finder sted i København den 3. og 4. oktober og samler over 350 af de øverste ledere fra de største onlineforhandlere i hele Skandinavien. Jukka Korpi er Business Development Manager hos Lionbridge Finland og har over 20 års erfaring i oversættelsesbranchen. Jukka deltager i eventet og fortæller her om sine forventninger til dagene.

1: Hvad forventer du at få ud af eTail Nordic i år?

Konstruktive diskussioner, mulighed for at lære af andres udfordringer og succeshistorier og selvfølgelig en masse nye kontakter! Jeg ser frem til at møde nye mennesker og organisationer og være med til at skabe løsninger og optimere deres processer.

2: Hvorfor tror du, at et event som eTail Nordic er relevant i dag?

Fordi eCommerce og detailhandel ændrer sig så hurtigt, at du virkelig bliver nødt til at lytte til, hvad kunderne har at sige. Denne form for events giver os mulighed for at have en åben dialog og observere, hvad der sker på markedet.

3: Hvordan ser du udviklingen inden for eCommerce lige nu? Og hvad tror du, der vil ske i den nærmeste fremtid?

Omfanget af eCommerce vil vokse og sætte nye standarder. PaaS, integration og automatiserede betalingsløsninger er i øjeblikket de mest interessante diskussionsemner inden for eCommerce. Når alt kommer til alt, handler det hele om kundeoplevelsen. Nøglen til en succesfuld kundeoplevelse handler i mit fag om lokalisering af budskaber og globale kundeoplevelser. Og en måde at nå derhen på er ved at skabe skræddersyede arbejdsgange til forskellige typer indhold og globale content production teams. I dag udgør et højt niveau af automatisering og brug af AI også en del af den løsning, vi tilbyder vores kunder.

 etail nordic 2017

 

 

 

 

 

Her fik du et indblik i Lionbridges rolle og forventninger til en af Nordens største konferencer inden for eCommerce. Læs mere om eTail Nordic, og få hele programmet for de forskellige oplæg og aktiviteter her: https://etailnordic.wbresearch.com/