Lionbridge er sponsor for Outsourcing in Clinical Trials Nordics 2017

Outsourcing in Clinical Trials

Lionbridge er sponsor for konferencen Outsourcing in Clinical Trials Nordics 2017, som har fokus på kliniske studier i forbindelse med lægemidler, biotekudstyr og medicinsk udstyr samt de operationelle og outsourcingrelaterede udfordringer i branchen. Lionbridge har stand nr. 10 på årets konference, og her kan du bl.a. møde Peter Brown, Account Director hos Lionbridge Danmark. Vi har spurgt Peter om hans rolle og forventninger til konferencen, som finder sted i København den 10. og 11. oktober.

Peter Brown, Account Director, Lionbridge Danmark

Peter har i snart ni år arbejdet inden for oversættelsesbranchen og har hos Lionbridge ansvaret for en portefølje af større Life Science-kunder som f.eks. Novo Nordisk.

1: Du deltager i årets Outsourcing in Clinical Trials Nordics – hvad er din rolle ved konferencen?

Min rolle er at tage vare på vores mange eksisterende kontakter, der deltager i konferencen, ligesom jeg også skal se på, om der er nye kontakter, der kan få gavn af vores Life Science-relaterede services.

2: Hvad håber du på at få ud af konferencen?

Jeg håber bl.a. at blive klogere på tendenserne i markedet og ikke mindst virksomhedernes behov, så vi kan videreudvikle vores nuværende udvalg af services.

Jeg ser allermest frem til at møde vores eksisterende kontakter og tilbringe tid med dem. Og så bliver det spændende at få ny viden om tidens tendenser og markedets behov.

3: Hvorfor tror du, at en konference som den her er relevant i dag?

Konferencen er virkelig relevant, fordi betingelserne for kliniske studier bliver stadig mere komplekse, bl.a. på grund af stigende datamængder. Derfor er der brug for et endnu tættere samarbejde mellem kunder og leverandører. På samme måde skal vi, der servicerer branchen, blive endnu mere skarpe, så vi kan opfylde markedets aktuelle behov – og helst også forudse de kommende.

4: Hvad ser du af tendenser inden for outsourcing af kliniske studier?

Der er ingen tvivl om, at der er et behov for optimering af processer, og at teknologien får stadig større betydning i en global og decentraliseret verden, hvor cloud-baserede systemer, mobilteknologi m.m. spiller en stadig større rolle.

Alt i alt skal vi stræbe efter, at både patientrekrutteringen og selve behandlingerne bliver endnu mere effektive.

 


Læs mere om Outsourcing in Clinical Trials Nordics 2017 her:

http://www.arena-international.com/octnordics/