Mød Lionbridge på eTail Nordic 2017 – stand 8

eTail Nordic 2017

eTail Nordic 2017 – Nordens største eCommerce-konference – er lige på trapperne. Lionbridge er sponsor og vil desuden være at finde på stand nr. 8 under konferencen. Her kan du bl.a. møde Catarina Calissendorff, som er Business Development Director for Lionbridge Sverige. Catarina har arbejdet med forretningsudvikling i snart 20 år og er i dag ansvarlig for al ny forretningsudvikling og strategisk kundehåndtering samt vedligeholdelse af vores samarbejde med eksisterende kunder.

1: Du deltager på eTail Nordic, som finder sted i København d. 3. og 4. oktober – hvad er dine forventninger til konferencen?

Min forventning er at møde mange interessante mennesker og virksomheder, netværke og lytte til et stort antal præsentationer inden for forskellige områder, blive inspireret og lære en masse nyt.

2: Hvad ser du allermest frem til?

Jeg ser mest frem til netværksdelen og til at undersøge, om vores løsninger kan være nyttige for nye potentielle kunder.

3: Hvorfor tror du, at en konference som eTail Nordic er relevant i dag?

Verden ​​vokser meget hurtigt, og det gælder især inden for online-forretningsområdet. I mine øjne handler eTail Nordic i høj grad om at netværke og udveksle erfaringer med mennesker, der kæmper med de samme problemstillinger og udfordringer som én selv. Jeg synes derfor, at konferencer som den her er utrolig vigtige, fordi de giver detailhandlende mulighed for at samles og diskutere, sparre samt lære af hinandens erfaringer.

4: Hvordan ser du udviklingen inden for ​​eCommerce lige nu? Og hvad tror du, der vil ske i den nærmeste fremtid?

eCommerce vil fortsætte med at vokse, da vi køber flere og flere ting online. Kunderne ønsker at købe, når det passer dem, og de online butikker er åbne døgnet rundt. Forbrugerne er kræsne og hurtige til at vælge nemmere alternativer, så det er vigtigt, at dit website eller din mobilapp fungerer korrekt. Alt skal kunne indlæses hurtigt, det skal være nemt at navigere rundt i, og man skal kunne finde det, man søger, på ganske få sekunder.

Der er utrolig meget for virksomhederne at tænke på, og man må ikke glemme, at sprog har en enorm indflydelse, for som Nelson Mandela eksempelvis sagde:

If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, that goes to his heart”.

Hastighed er en udfordring for eCommerce i dag – hvor hurtigt kan du få dine nye produkter i webshoppen? Måske skal du have content oversat til en række sprog, og det tager tid, hvis du vil bruge professionelle oversættere. Det er en af ​​grundene til, at teknologien er så vigtig i sprogbranchen i dag.

Jeg tror, ​​at eCommerce-området vil fortsætte med at udvikle sig, og konkurrencen bliver hårdere, så det gælder om at være i spidsen, hvis man vil have succes.

 

etail nordic 2017

Her fik du et indblik i Lionbridges rolle og forventninger til en af Nordens største eCommerce-konferencer. Du kan læse mere om eTail Nordic og se programmet over alle oplæg og aktiviteter her: https://etailnordic.wbresearch.com/