Derfor var eTail Nordic 2017 en succes

etail nordic 2017

 

”Vi har netop deltaget i eTail Nordic 2017 og er meget begejstrede!” Ordene kommer fra en glad Jukka Korpi, Business Development Director hos Lionbridge Finland. Her kan du læse Jukkas bud på, hvorfor årets eCommerce-konference eTail Nordic 2017 var en succes, og hvad vi hos Lionbridge fik ud af konferencen.

Konferencen bød på mange spændende oplæg og nyt på både teknologi- og løsningssiden. Det stod hurtigt klart for mig, at vi var mange blandt deltagerne, der søgte løsninger på, hvordan e-business egentlig håndteres mest optimalt. Alle er tilsyneladende enige om, at vi kun lige er begyndt at kradse i overfladen af det kæmpe eCommerce-område. Teknologien er allerede derude, og det samme er helt enorme mængder af data og kundeoplevelser, som kan analyseres og bruges, automatisering, som kan implementeres, logistik og sameksistens med de fysiske butikker, der skal koordineres – og selvfølgelig en masse gode historier, som skal fortælles. Men lige nu virker det hele som lidt af en jungle, der bare vokser og vokser, og vi er alle sammen på jagt efter den rette vej ud til kunderne.

Det gode ved den her udfordring er, at der ikke er nogen, der har patent på den rigtige løsning, så vi er tvunget til at samarbejde for at finde vejen ud til kunderne gennem alt det her. Der er ikke nogen, der kan hævde, at de har styr på hele processen, eller bare forstår den fuldt ud. Kundernes mønstre skifter så hurtigt, at vi er nødt til at have et fleksibelt netværk af mennesker og virksomheder, som hver især er specialister på deres område. Vi skal simpelthen væk fra den gammeldags silostruktur og lære at dele data, teknologi og fremgangsmåder i stedet for.

etail nordic 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak for en interessant og vellykket konference!