eTail Nordic 2017 oli menestys

eTail Nordic 2017

Pohjoismainen verkkokauppaan keskittyvä eTail Nordic -tapahtuma Kööpenhaminassa lokakuussa kokosi yhteen jälleenmyyjiä sekä teknologia- ja sisältöpalvelujen tarjoajia keskustelemaan alan haasteista ja jakamaan hyviksi todettuja ratkaisuja. Alalla käy nyt kuhina, mikä oli tapahtumassa suorastaan käsinkosketeltavissa. Tässä Lionbridgen Business Development Director Jukka Korven terveiset tapahtumasta.

Osallistujien joukossa tuntui vallitsevan yksimielisyys siitä, että verkkokaupassa otetaan vasta ensimmäisiä askelia polulla johonkin uuteen. Uudistumisen mahdollistava teknologia on jo olemassa. Ratkaistavaa kuitenkin riittää. Dataa on jo nyt valtava määrä, mutta miten sitä olisi paras kerätä ja hyödyntää? Miten otetaan automaatio käyttöön? Miten kartoitetaan asiakkaan matka? Miten logistiikka järjestetään? Miten sovitetaan yhteen kivijalkamyymälä ja verkkokauppa? Miten kerrotaan brändin tarina uskottavasti? Mahdollisuuksia tuntuu olevan rajattomasti ja tämän viidakon keskeltä pitäisi löytää polku asiakkaan luo.

Parasta tässä haasteessa on se, että kukaan ei ole vielä varma siitä, mikä on oikea ratkaisu juuri heidän asiakkailleen. Meidän on siis pakko työskennellä yhdessä ratkaisujen löytämiseksi. Kukaan ei voi väittää hallitsevansa koko prosessia tai edes ymmärtävänsä sitä täysin.

Asiakkaiden ostokäyttäytyminen muuttuu niin nopeasti, että pitkään hiottujen valmiiden vastausten sijaan tarvitsemme ketterän omiin aloihinsa erikoistuneiden asiantuntijoiden ja organisaatioiden verkoston, joka voi ottaa kiinni trendeistä. Meidän täytyy räjäyttää siilot niin omasta ajattelustamme kuin organisaatiorakenteista ja oppia jakamaan tietoa, teknologiaa ja käytäntöjä.

Yhteydenottopyyntö

Lionbridge Oy
Puolikkotie 8, 5. krs
02230 Espoo
+358 9 4270 5600
sales.fi@lionbridge.com

Lionbridge Oy
Hermiankatu 12 C
33720 Tampere
+358 9 4270 5600
sales.fi@lionbridge.com

Seuraa meitä