Börjar Sverige kännas för litet?

I Sverige omsattes varor och tjänster till ett värde av 8 622 miljoner euro under 2013 inom B2C. Globalt handlar 94 miljoner kunder över gränserna, dvs. på e-handelsplatser som ligger utanför deras eget land, till ett värde av 76,7 miljarder euro. I Europa står England, Tyskland och Frankrike för 61 % av den totala e-handeln. Värdet på varorna som omsätts B2C i dessa tre länder är 221,5 miljarder euro. Slår vi samman alla nordiska länder så omsätts det i dem varor och tjänster till ett värde av 31,3 miljarder euro. I enbart Tyskland omsätts mer än dubbelt så mycket (63,4 miljarder euro).

 En undersökning av 40 framgångsrika SME-företag inom EU som infört språkstrategier visade att 43 % av företagen ökade sin omsättning med mer än 25 %. Ytterligare 30 % hade en omsättningsökning mellan 16–25 %. Studien visade även att 11 % av företagen varit medvetna om att de förlorat kunder till följd av brister i språkhanteringen. Det egentliga antalet förlorade kunder är troligtvis högre.

Hur kan vi på Lionbridge hjälpa er att lyckas utomlands och förbättra er försäljning?
• Era produkter kommer snabbare ut till försäljning på marknaden
• Rätt språk ger bättre sökträffar som ger fler besökare
• Ökad försäljning genom högre konverteringsgrad
• Oavsett marknadsplattform har Lionbridge en fungerande lösning

Boka ett möte med oss på D-congress 2015 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er lyckas på nya marknader.

Kontakta oss

Lionbridge Sweden AB
Karl Johansgatan 27
414 58 Göteborg
+46 31 303 26 50
sales.sv@lionbridge.com