Lionbridge på D-Congress 12 mars!

Torsdag 12 mars är det dags för mässa i Göteborg i e-handelns tecken. Jobbar du inom handeln, besöksnäringen, IT-utveckling, logistik, marknadsföring eller betaltjänster är detta ett tillfälle som inte bör missas. D-Congress hålls på Svenska Mässan och har över 100 utställare och 25 föredragshållare.

Om ditt företag är verksamt internationellt eller funderar på ta steget så tveka inte att komma och besöka oss. Globala kunder söker i hög grad information på sitt eget språk och gör affärer med de företag som erbjuder tjänster och produkter på det språket. Lionbridge har språklösningar som hjälper er vinna marknadsandelar globalt.

Vi kommer att finnas på plats i monter B04:33 på Svenska Mässan och ser fram emot att träffa er!

Klicka här om du vill veta mer om D-Congress.

Lionbridge-Twitter-ad-Campaign-1

Kontakta oss

Lionbridge Sweden AB
Karl Johansgatan 27
414 58 Göteborg
+46 31 303 26 50
sales.sv@lionbridge.com