Alla pratar väl engelska?

Lionbridge var på D-Congress igår tillsammans med över 1 350 glada besökare! En inspirerande och otroligt givande dag som täckte e-handel, digitalisering och globalisering från en rad olika perspektiv. Vad krävs egentligen för att lyckas och vilka utmaningar står e-handeln inför? Det var ett par av de frågor som diskuterades.

På Lionbridge vet vi att lokalisering samt kvalitativa och snabba översättningar är essentiellt för att lyckas. Man kan ju tycka att alla pratar engelska. Eller? Men faktum är att endast 20 % av världens Internetanvändare har engelska som sitt modersmål, vilket gör översättningar till en absolut nödvändighet om man vill lyckas globalt. Vi har flertalet gånger bevittnat hur trafiken till våra kunders hemsidor har ökat, efter att de har blivit översatta till det lokala språket. Har ert företag internationell verksamhet eller funderar ni på att ta det steget men missade oss på mässan igår? Med fler än 45 000 översättare finns det inte ett språk vi inte kan hantera. Fyll i dina kontaktuppgifter till höger för mer information!

Rätt språk→ fler besökare → ökad försäljning!

IMAG07731

Kontakta oss

Lionbridge Sweden AB
Karl Johansgatan 27
414 58 Göteborg
+46 31 303 26 50
sales.sv@lionbridge.com