Vi firar!

För tredje året i rad har Lionbridge rankats som världens största LSP (Language Service Provider) i Common Sense Advisorys årliga undersökning, vilket vi är oerhört stolta över! För att fira så har vi just nu en tävling där man har möjlighet att vinna en iWatch från Apple. Lägg upp din bästa glassbild på Instagram och tagga den med #glassigsommar15. Sista tävlingsdag är den 31 augusti 2015.

Som strategisk språkpartner hjälper vi företag att effektivt översätta och lokalisera sitt innehåll och därmed öka sina marknadsandelar globalt. En tydlig trend hos våra kunder är automatisering av översättningsprocessen för olika kanaler. Med en av våra smarta, tekniska lösningar som vi på Lionbridge kallar konnektorer blir språkhanteringen både snabbare och effektivare.

På den nordiska marknaden är intresset för InRiver PIM stort och det växer hela tiden. Under våren har vi fått flera nya spännande kunder, och vi uppgraderar nu vår Lionbridge InRiver-konnektor till version 2.0. På Lionbridge arbetar vi ständigt med att utveckla vår teknik och vi har konnektorer till ett flertal PIM- och CMS-system, till exempel EpiServer, Hybris, Sitecore, Adobe Experience Manager, InRiver, SharePoint, Sitefinity, Oracle WebCenter och AuthorIt.

 

Kontakta oss

Lionbridge Sweden AB
Karl Johansgatan 27
414 58 Göteborg
+46 31 303 26 50
sales.sv@lionbridge.com