Lionbridge utsedd till Sitecores platinumpartner

Med integrering av Lionbridges översättningslösningar och Sitecores kundplattform kan globala företag öka kundengagemanget med lokalt förankrat marknadsmaterial   i global skala.

 

WALTHAM, Massachusetts – 1 oktober 2015 – Lionbridge Technologies, Inc. (NASDAQ: LIOX), världens ledande leverantör av globala innehålls- och kommunikationslösningar, tillkännager att företaget har utsetts till platinumpartner av Sitecore, den globala ledaren inom kundhantering. Detta senaste samarbete har växt fram ur ett tioårigt partnerskap som bygger på en gemensam strävan efter att leverera robusta och skalbara lösningar för marknadsmaterial i global skala.

 

Att Sitecore valde Lionbridge som platinumpartner beror på det värde som Lionbridge tillför Sitecores kunder och partner. Partnerskapet bygger på den långvariga integreringen av Lionbridge och deras Clay Tablet-lösning i Sitecore, som gör att kunderna enkelt kan bygga in översättning i befintliga processer för publicering av globalt innehåll.

 

”Vi känner oss hedrade över att utses till Sitecores platinumpartner. Detta partnerskap visar på de överlägsna funktioner som Sitecore och Lionbridge erbjuder till företag som hanterar marknadsinnehåll och marknadskampanjer för olika kanaler, geografiska områden och språk. Partnerskapet leder till att våra kunder får det bästa från två världar – Sitecores avancerade upplevelseplattform och vår kunskap och expertis inom globala marknadstjänster”, säger Jason Hobart, Vice President of Digital Channels & Alliances, Lionbridge.

 

Tillsammans erbjuder Lionbridge och Sitecore en kraftfull plattform där företag kan hantera sina globala branding- och webbplatsfunktioner. Med den marknadsledande integreringen av innehållshantering och översättningsteknik kan Lionbridges och Sitecores kunder enkelt skapa skräddarsydda kampanjer med anpassat och relevant innehåll för lokala kunder oavsett språk och geografisk placering, och som upprätthåller företagets varumärkesprofil – allt utan att behöva lämna Sitecores användargränssnitt. Denna integrering reducerar ledtiderna, vilket innebär att användarna kan lansera kampanjer snabbt. Platinumpartnerskapet är ett naturligt nästa steg i det långvariga förhållandet mellan de båda företagen och stärker Lionbridges roll som en viktig teknikpartner som  delar Sitecores höga standarder för kvalitet  och kundhantering.

 

”Genom att välja Sitecore och Lionbridge har vi kunnat skapa effektiva, lokaliserade marknadskanaler”, säger Tobias Bergström, Director Digital Channels, Thule Group. ”Deras kombineradekompetens har gjort våra interna processer för innehållsutveckling otroligt smidiga och effektiva, så att vi kan agera mycket snabbt på nya produktlanseringar och marknadstrender med aktuellt och högrelevant innehåll.”

”Partnerskapet med Lionbridge visar vårt starka gemensamma engagemang i att förse slutkunderna med förstklassiga programvaruprodukter som hjälper marknadsförare att utveckla effektivare, globala marknadskampanjer med fokus på en mer personligt anpassad onlineupplevelse”, tillägger Scott Anderson, Chief Marketing Officer, Sitecore. ”Vi är glada över att kunna lägga till Lionbridge som platinumpartner i vårt teknikpartnerprogram.”

 

Besök www.lionbridge.com/sitecore eller kontaktajason.hobart@lionbridge.com om du vill ha mer information.

 

Om Lionbridge

Lionbridge hjälper fler än 800 världsledande varumärken att stärka sina internationella marknadsandelar, påskynda införandet av produkter och effektivt engagera sina kunder på lokala marknader över hela världen. Med våra innovativa molnteknikplattformar och vår globala arbetsstyrka bestående av mer än 100 000 professionella molnarbetare erbjuder vi lösningar för översättning, onlinemarknadsföring, global innehållshantering och programtestning som säkerställer globalt enhetlig varumärkesanvändning, lokal relevans och teknisk användbarhet vid alla kontaktpunkter under kundlivscykeln. Lionbridge är baserat i Waltham, Massachusetts och har lösningscenter i 27 länder. Mer information finns på http://www.lionbridge.com.

 

Om Sitecore

Sitecore är global ledare inom kundhantering. Företaget levererar högrelevant innehåll och personligt anpassade onlineupplevelser som uppskattas av kunderna, bygger relationer och genererar intäkter. Med Sitecore® Experience Platform™ kan marknadsförare anpassa upplevelsen för varje kund som interagerar med deras varumärke, oavsett kanal. Fler än 4 000 av världens ledande varumärken – som American Express, Carnival Cruise Lines, EasyJet och L’Oreal – vänder sig till Sitecore för att få hjälp med att kommunicera på ett meningsfullt sätt som ger dem kunder för livet. Mer information finns på http://www.sitecore.net/.

 

Kontakta oss

Lionbridge Sweden AB
Karl Johansgatan 27
414 58 Göteborg
+46 31 303 26 50
sales.sv@lionbridge.com