Lionbridge på D-Congress 10 mars!

Strävar ditt företag efter att vinna marknadsandelar globalt? Då kan Lionbridge ta fram en lösning för dig. Med en genomtänkt strategi för lokalisering kan ditt företag snabbare komma ut på nya marknader, få fler besökare på era webbplatser och nå nya potentiella kundkretsar. Vi hjälper er skapa smidiga arbetsflöden, sökordsoptimera era webbplatser, anpassa och översätta era texter efter specifika marknader.

På årets D-Congress vill vi särskilt lyfta fram vår nya Connector för enkel språkhantering i Episerver. Med hjälp av den kan ditt företag skapa och redigera textinnehåll och skickar enkelt med en knapptryckning till Lionbridge för översättning och marknadsanpassning till de språk du själv väljer. Sedan kan de översatta texterna granskas i ditt företags eget CMS-system innan du publicerar dem – du slipper tidskrävande hantering av filer och mejl och risken för mänskliga misstag kan minimeras. Processen fungerar lika smidigt för både små och stora textmängder och är perfekt lämpad för exempelvis webbplatser som måste uppdateras för flera språk med täta intervall.  Om du redan idag vill ha mer information om Lionbridge Episerver-Connector kan du gå till www.lionbridge.com/episerver.

Du är varmt välkommen att besöka Lionbridge i monter G06:12!

linkedin_200x200_partner_d-cong_2016

D-Congress 2016 är årets främsta mötesplats för aktörer inom digital handel. Över 100 utställare deltar och en rad intressanta föreläsningar och seminarier hålls om de senaste trenderna och innovationerna inom e-handel.

Kontakta oss

Lionbridge Sweden AB
Karl Johansgatan 27
414 58 Göteborg
+46 31 303 26 50
sales.sv@lionbridge.com