Träffa Lionbridge på eTail Nordic 2017

etail nordic

Lionbridge är sponsor för konferensen eTail Nordic 2017 som är ett av Nordens största event inom e-handel. För tredje året i rad deltar Lionbridge i konferensen och ställer också ut i monter 8. Konferensen äger rum i Köpenhamn den 3–4 oktober och samlar över 350 av de ledande e-handelsföretagen från hela Skandinavien. Jukka Korpi är Business Development Manager på Lionbridge Finland och har över 20 års erfarenhet i översättningsbranschen. Jukka deltar i eventet och berättar här om sina förväntningar på dagarna.

1: Vad förväntar du dig att få ut av eTail Nordic i år?

Konstruktiva diskussioner, möjligheten att lära sig av andras utmaningar och framgångshistorier och självklart också en mängd nya kontakter! Jag ser fram emot att möta nya människor och organisationer och få vara med och skapa lösningar och optimera deras processer.

2: Varför tror du att ett event som eTail Nordic är relevant i dag?

Eftersom e-handel och detaljhandel förändras så fort behöver vi verkligen lyssna på vad kunderna har att säga. Denna form av event ger oss möjlighet att ha en öppen dialog och studera vad som händer på marknaden.

3: Hur ser du på utvecklingen av e-handel just nu? Och vad tror du kommer hända inom den närmsta framtiden?

Omfattningen av e-handel kommer växa och sätta nya standarder. PaaS, integration och automatiserade betalningslösningar är för tillfället de mest intressanta diskussionsämnena inom e-handel. Det handlar trots allt om kundupplevelsen. Nyckeln till en framgångsrik kundupplevelse handlar inom mitt område om lokalisering av budskap och globala kundupplevelser. Och ett sätt att nå dit är genom att skapa skräddarsydda arbetsflöden för olika typer av innehåll och globala team för produktion av innehåll. I dag utgör också en hög grad av automatisering och användning av AI en del av den lösning vi erbjuder våra kunder.

 etail_nordic_2017

 

Här fick du en inblick i Lionbridges roll och förväntningar på en av Nordens största konferenser inom e-handel. Läs mer om eTail Nordic, och få hela programmet med alla presentationer och aktiviteter här: https://etailnordic.wbresearch.com/

 

Kontakta oss

Lionbridge Sweden AB
Karl Johansgatan 27
414 58 Göteborg
+46 31 303 26 50
sales.sv@lionbridge.com