Möt Lionbridge på eTail Nordic 2017 – monter 8

eTail Nordic 2017

eTail Nordic 2017 – Nordens största e-handelskonferens – står för dörren. Lionbridge är sponsor och är dessutom på plats i monter 8 under konferensen. Här kan du bland annat träffa Catarina Calissendorff, som är Business Development Director för Lionbridge Sverige. Catarina har arbetat med företagsutveckling i snart 20 år och är i dag ansvarig för all ny affärsutveckling och strategisk kundhantering, samt underhåll av vårt samarbete med befintliga kunder.

1: Du deltar i eTail Nordic som kommer hållas i Köpenhamn den 3–4 oktober – vilka är dina förväntningar på konferensen?

Mina förväntningar är att träffa många intressanta människor och företag, nätverka och lyssna på ett stort antal presentationer inom olika områden, bli inspirerad och lära mig en massa nytt.

2: Vad ser du mest fram emot?

Jag ser mest fram emot nätverksdelen och att undersöka om våra lösningar kan vara användbara för nya potentiella kunder.

3: Varför tror du att en konferens som eTail Nordic är relevant i dag?

Världen växer väldigt snabbt och det gäller särskilt inom e-handelsområdet. eTail Nordic handlar enligt mig i stor utsträckning om att nätverka och utbyta erfarenheter med människor som kämpar med samma problem och utmaningar som man själv. Jag tycker därför att konferenser som den här är otroligt viktiga för att de ger detaljhandlarna möjlighet att samlas och diskutera, och lära sig av varandras erfarenheter.

4: Hur ser du på utvecklingen inom e-handeln nu? Och vad tror du kommer hända inom den närmsta framtiden?

E-handeln kommer fortsätta växa eftersom vi köper fler och fler saker via nätet. Kunderna vill köpa när det passar dem, och webbutikerna är öppna dygnet runt. Konsumenterna är kräsna och snabba på att välja lättare alternativ, så det är viktigt att din webbsida eller din mobilapp fungerar korrekt. Allt ska kunna laddas snabbt och det ska vara enkelt att navigera runt, och man ska kunna hitta det man söker på några få sekunder.

Det är väldigt mycket för företagen att tänka på, och man får inte glömma att språk har ett enormt inflytande, för som till exempel Nelson Mandela sa: ”If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, that goes to his heart”.

Hastighet är en utmaning för e-handeln i dag – hur snabbt kan du få dina nya produkter till webbutiken? Kanske ska du ha innehåll översatt till ett antal språk, och det tar tid om du vill använda professionella översättare. Det är en av anledningarna till att tekniken är så viktig i språkbranschen i dag.

Jag tror att e-handelsområdet kommer fortsätta utvecklas, och konkurrensen blir hårdare, så det gäller att ligga i framkant om man vill vara framgångsrik.

 

etail_nordic_2017

Här fick du en inblick i Lionbridges roll och förväntningar på en av Nordens största e-handelskonferenser. Du kan läsa mer om eTail Nordic och se hela programmet med alla presentationer och aktiviteter här: https://etailnordic.wbresearch.com/

Kontakta oss

Lionbridge Sweden AB
Karl Johansgatan 27
414 58 Göteborg
+46 31 303 26 50
sales.sv@lionbridge.com