Lionbridge är sponsor för Outsourcing in Clinical Trials Nordics 2017

Outsourcing in Clinical Trials Nordics 2017

Lionbridge är sponsor för konferensen Outsourcing in Clinical Trials Nordics 2017, som har fokus på kliniska studier i samband med läkemedel och bioteknisk och medicinsk utrustning samt de operativa och outsourcingrelaterade utmaningar som finns i branschen. Lionbridge finns i monter nr. 10 på årets konferens, och här kan du bland annat träffa Peter Brown, Account Director på Lionbridge Danmark. Vi har frågat Peter om hans roll och förväntningar på konferensen i Köpenhamn 10–11 oktober.

Peter Brown, Account Director, Lionbridge Danmark

Peter har i snart nio år arbetat inom översättningsbranschen och har hos Lionbridge ansvar för en portfölj med stora Life Science-kunder som t.ex. Novo Nordisk.

1: Du deltar i konferensen Outsourcing in Clinical Trials Nordics i Köpenhamn den 10–11 oktober – vilken är din roll där?

Min roll är att träffa våra många befintliga kontakter som deltar i konferensen, samtidigt som jag ska ta reda på om det finns nya kontakter som kan dra nytta av våra Life Science-relaterade tjänster.

2: Vad hoppas du få ut av konferensen?

Jag hoppas bland annat att jag får mer kunskap om tendenserna på marknaden och inte minst om företagens behov, så att vi kan vidareutveckla vårt nuvarande utbud av tjänster.

Jag ser mest fram emot att träffa våra existerande kontakter och tillbringa tid med dem. Och så blir det spännande att få veta mer om tendenserna just nu och marknadens behov.

3: Varför tror du att den här typen av konferens är relevant i dag?

Konferensen är väldigt relevant eftersom förutsättningarna för kliniska studier ständigt blir mer komplexa, bland annat på grund av ökade datamängder. Därför finns behov av ännu tätare samarbete mellan kunder och leverantörer. På så sätt kan vi som servar branschen bli ännu vassare, så att vi kan uppfylla marknadens aktuella behov – och helst även förutse kommande behov.

4: Vilka tendenser ser du inom outsourcing av kliniska studier?

Det råder inga tvivel om att det finns behov av optimering av processer och att tekniken får en allt större betydelse i en global och decentraliserad värld, där molnbaserade system, mobilteknik med mera spelar en allt större roll.

Målet är att både patientrekryteringen och själva behandlingarna ska bli ännu mer effektiva.

 

Läs mer om Outsourcing in Clinical Trials Nordics 2017 här:

http://www.arena-international.com/octnordics/

 

Kontakta oss

Lionbridge Sweden AB
Karl Johansgatan 27
414 58 Göteborg
+46 31 303 26 50
sales.sv@lionbridge.com